Бази даних


Наукова періодика України - результати пошуку


Mozilla Firefox Для швидкої роботи та реалізації всіх функціональних можливостей пошукової системи використовуйте браузер
"Mozilla Firefox"

Вид пошуку
Повнотекстовий пошук
 Знайдено в інших БД:Книжкові видання та компакт-диски (14)Реферативна база даних (13)Авторитетний файл імен осіб (1)
Список видань за алфавітом назв:
A  B  C  D  E  F  G  H  I  J  L  M  N  O  P  R  S  T  U  V  W  
А  Б  В  Г  Ґ  Д  Е  Є  Ж  З  И  І  К  Л  М  Н  О  П  Р  С  Т  У  Ф  Х  Ц  Ч  Ш  Щ  Э  Ю  Я  

Авторський покажчик    Покажчик назв публікацій



Пошуковий запит: (<.>A=Балабанова І$<.>)
Загальна кількість знайдених документів : 14
Представлено документи з 1 до 14
1.

Баймуратов М. О. 
Регіональна політика України: онтологічні та аксіологічні підходи до питання розуміння та визначення [Електронний ресурс] / М. О. Баймуратов, І. В. Балабанова // Південноукраїнський правничий часопис. - 2014. - № 1. - С. 3-9. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Pupch_2014_1_3
Попередній перегляд:   Завантажити - 772.539 Kb    Зміст випуску     Цитування
2.

Балабанова І. О. 
Кісти черевної порожнини в дітей: проблеми діагностики та лікування (огляд літератури) [Електронний ресурс] / І. О. Балабанова // Хірургія дитячого віку. - 2016. - № 1-2. - С. 128-132. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Khdv_2016_1-2_28
Наведено літературний огляд проблеми сучасного стану діагностики та лікування кіст черевної порожнини в дітей.
Попередній перегляд:   Завантажити - 135.864 Kb    Зміст випуску    Реферативна БД     Цитування
3.

Пелих В. Г. 
Вплив БАД на харчові властивості та технологію виготовленн сиру [Електронний ресурс] / В. Г. Пелих, І. О. Балабанова // Аграрний вісник Причорномор'я. Сільськогосподарські науки. - 2014. - Вип. 71(2). - С. 39-45. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/avpcx_2014_71(2)__11
Попередній перегляд:   Завантажити - 394.639 Kb    Зміст випуску     Цитування
4.

Балабанова І. О. 
Розробка технології елітного твердого сиру "Каланчацький" [Електронний ресурс] / І. О. Балабанова // Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2016. - Вип. 2(1). - С. 18-25. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/vanp_2016_2(1)__5
Попередній перегляд:   Завантажити - 243.847 Kb    Зміст випуску     Цитування
5.

Балабанова І. О. 
Характеристика мікрофлори молока та вплив її на технологію сирів [Електронний ресурс] / І. О. Балабанова, Д. В. Горбонос // Таврійський науковий вісник. - 2010. - Вип. 73. - С. 126-130. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tavnv_2010_73_26
Попередній перегляд:   Завантажити - 346.534 Kb    Зміст випуску     Цитування
6.

Пелих В. Г. 
Виробництва питного йогурту з використанням колагену "COLPROPUR D PLUS” [Електронний ресурс] / В. Г. Пелих, І. О. Балабанова // Вісник Сумського національного аграрного університету. Серія : Тваринництво. - 2018. - Вип. 2. - С. 187-192. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vsna_tvar_2018_2_44
Попередній перегляд:   Завантажити - 2.952 Mb    Зміст випуску     Цитування
7.

Балабанова І. В. 
Феномен "розмежування повноважень": теоретичні підходи до визначення [Електронний ресурс] / І. В. Балабанова // Наукові записки Інституту законодавства Верховної Ради України. - 2012. - № 4. - С. 26-31. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Nzizvru_2012_4_7
Попередній перегляд:   Завантажити - 296.3 Kb    Зміст випуску     Цитування
8.

Балабанова І. О. 
Технологія переробки молока без консервантів [Електронний ресурс] / І. О. Балабанова, І. Е. Воронцова // Таврійський науковий вісник. - 2012. - Вип. 78(2.1). - С. 292-297. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tavnv_2012_78(2
Попередній перегляд:   Завантажити - 204.401 Kb    Зміст випуску     Цитування
9.

Пелих В. Г. 
Вплив БАД на харчові властивості та технологію виготовлення сиру [Електронний ресурс] / В. Г. Пелих, І. О. Балабанова, Д. В. Горбонос // Таврійський науковий вісник. - 2012. - Вип. 78(2.1). - С. 308-311. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tavnv_2012_78(2
Попередній перегляд:   Завантажити - 173.535 Kb    Зміст випуску     Цитування
10.

Пелих В. Г. 
Зміни смакових якостей сиру рокфор у період визрівання [Електронний ресурс] / В. Г. Пелих, І. О. Балабанова, А. П. Власенко // Таврійський науковий вісник. - 2012. - Вип. 78(2.1). - С. 312-316. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Tavnv_2012_78(2
Попередній перегляд:   Завантажити - 198.71 Kb    Зміст випуску     Цитування
11.

Балабанова І. О. 
Розробка технології виробництва питного йогурту з медом [Електронний ресурс] / І. О. Балабанова, Т. С. Бовкун // Таврійський науковий вісник. Сільськогосподарські науки. - 2018. - Вип. 103. - С. 171-175. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tnveconn_2018_103_28
Попередній перегляд:   Завантажити - 477.018 Kb    Зміст випуску     Цитування
12.

Пелих В. Г. 
Оптимізація якісних та кількісних показників молока при виробництві сметани [Електронний ресурс] / В. Г. Пелих, І. О. Балабанова, Н. В. Катан // Таврійський науковий вісник. Сільськогосподарські науки. - 2018. - Вип. 103. - С. 209-215. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tnveconn_2018_103_33
Попередній перегляд:   Завантажити - 449.757 Kb    Зміст випуску     Цитування
13.

Агеєнко С. М. 
Сучасні підходи до виробництва десерту сиркового [Електронний ресурс] / С. М. Агеєнко, І. О. Балабанова, В. Г. Пелих // Таврійський науковий вісник. Сільськогосподарські науки. - 2019. - Вип. 107. - С. 186-191. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tnveconn_2019_107_27
Попередній перегляд:   Завантажити - 427.555 Kb    Зміст випуску     Цитування
14.

Балабанова І. О. 
Особливості технології виробництва і переробки молока в умовах Товариства з обмеженою відповідальністю "Торговий Дім" Долинське" Чаплинського району Херсонської області [Електронний ресурс] / І. О. Балабанова, Л. А. Політрава // Таврійський науковий вісник. Сільськогосподарські науки. - 2020. - Вип. 113. - С. 148-152. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/tnveconn_2020_113_23
Попередній перегляд:   Завантажити - 460.525 Kb    Зміст випуску     Цитування
 
Відділ наукової організації електронних інформаційних ресурсів
Пам`ятка користувача

Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського